Det var sol mest hela tiden. Pluggade Optimal Control på borggården. Snart kan man vara ute hela tiden. |
Maria bjöd på middag på Buco Nero. Pastan var perfekt, vinet satt där det skulle och inredningen var jättehäftig. |
Det är snart vår. Någon har varit hungrig i vinter. |
Små konstverk i solskenet. |
Det pluggades Nonlinear Optimization på Studentpalatset. |
Ceasar, eller nån annan dude, kollade på. |
Mer sol! Nu på Ludvigs balkong. Det firades med ägg och sillmackor. |
På lördagen var det dags för brunch. På Strand. Det var soligt och isen hade gått. |
Sen gick vi på stan. Hittade inget utom en köksvåg och dessa finingar. Tyvärr fick bara vågen följa med hem. Är inte man nog att bära upp dessa. |
Tillslut blev det söndag. Vi gjorde om i mitt rum. Och avslutade med nybakade korintkakor och kall mjölk. |
Tag först:
100 g smör, helst rumsvarmt.
0.75 dl socker.
1.5 dl vetemjöl.
1 tsk bakpulver
Korinter, en näve.
1 tsk vanijlsocker.
En nypa salt
Gör sedan:
Sätt ugnen på 175 grader. Rör socker och smör mjukt. Häll i resten av ingredienserna. Rör till en smet. Rula till kulor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tryck till varje kaka med en gaffel. Grädda till de ser färdiga ut. Ta ut och låt svalna. Njut till kall mjölk på en nybäddad säng i ett nystädat rum. Eller varsomhelst!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar